Thassos Grand Resort 5*

Thassos Grand Resort je potpuno novi hotel sa 5 zvezdica na Tasosu. Sa svojim komfornim i luksuznim prostorom i uslugama, učiniće da se osećate udobno kao kod kuće.

Thassos Grand Resort 8 Lokacija

Thassos Grand Resort nudi direktan pristup privatnoj plaži na Tasosu, 2 bazena na otvorenom, restoran sa izuzetno bogatim izborom autentičnih mediteranskih specijaliteta na bazi švedskog stola, tradicionalnu grčku tavernu, bar na plaži i bar pored bazena. Udaljenost od Kavala međunarodnog aerodroma je 15 minuta vožnje trajektom, a od aerodroma u Solunu oko 2,5 sata vožnje.

Thassos Grand Resort 1 Smeštaj

Svaka od 161 sobe, 8 apartmana i 2 vile ovog luksuznog rizorta nudi udobnost i mediteranski stil života. Ovaj hotel sa 5 zvezdica na Tasosu prepliće moderan komfor sa izuzetnim dizajnom u beloj, plavoj i bež boji, kombinujući najsavremenije sadržaje, spa iskustvo i prirodne lepote kako bi ponudio nezaboravan luksuzni odmor u Grčkoj.

Thassos Grand Resort 5 Usluga

Thassos Grand Resort nudi brojne zabavne aktivnosti za sve svoje goste. Moći ćete da se zabavite tokom dana, posebno svi ljubitelji sporta, kao i noću u Alpha baru hotela. Ako se odlučite za porodični odmor, budite sigurni da će se vaša deca osećati neverovatno u dečijem klubu i da će se aktivno igrati. Ako tražite pogodno mesto da odvedete svoje najmilije, specifičan pejzaž oko Thassos Grand Resorta pruža šarmantan i romantičan pogled na zaliv Agios Ioannis Lukas i Svetu Goru.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika