Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*

Na peščanoj, beloj plaži sa tirkiznom, kristalno čistom vodom, dovoljno blizu da se čuje šum talasa, Vathi Cove Luxury Resort & Spa je prefinjena oaza. Apsolutna privatnost i visokokvalitetna usluga čine jedinstveno iskustvo u kosmopolitskom i romantičnom okruženju.

Vathi Cove 1 Lokacija

Vathi Cove Luxury Resort & Spa se nalazi na mestu apsolutnog mira i neuporedive prirodne lepote zaštićene od strane NATURA 2000, na istoimenoj plaži, poznatoj po belom pesku, plavoj vodi i netaknutoj borovoj šumi. Ovo je odlična početna tačka za istraživanje ostrva i uživanje u vodenim sportovima, ronjenju, pecanju, planinarenju, jahanju, biciklizmu ili džip safariju. Hotel je udaljen 10 km od luke Tasos.

Vathi Cove 5 Smeštaj

30 luksuznih soba i suite-ova je dizajnirano da vam pruži maksimalno udoban i opuštajući boravak. Sve sobe imaju balkone ili terase i pružaju pogled na more ili bašte. Neke od soba imaju privatni đakuzi, privatnu baštu ili privatni bazen.

Vathi Cove Resort Fandb Tr1 1920x1280 Usluga

Vrhunska pića, prepoznatljivi kokteli i jedinstven izbor vina prate nezaboravnu večeru u romantičnom hotelskom restoranu Veranda sa kojeg se pruža neverovatan pogled na Egejsko more. U Azur Bar restoranu se služi doručak, savršen za odličan početak vašeg dana. Podmlađivanje čula je sastavni deo ukupnog iskustva smeštaja u Vathi Cove Luxury Resort hotelu. Atraktivna oaza opuštanja i blagostanja nudi tursko kupatilo, aromaterapiju i sobu za tretmane za masaže i odabrane kozmetičke tretmane za lice i telo. Unutar spa centra možete pronaći potpuno opremljenu salu za fitnes sa modernom sportskom opremom kompanije Technogym.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika