Vila Echo

Na najprivilegovanijoj lokaciji ostrva Santorini stoji Vila Echo koja gleda na mirno otvoreno more. Ljudi kažu da je zalazak sunca na Santoriniju jedinstven, ali kada ga pogledate sa terase ove vile, to je nešto zaista spektakularno.

7477 The Villa Private Pool Terrace At Sunset Gs22 A1e7274 Orig Lokacija

Vila Echo se nalazi na vrhu brda sa pogledom na savršeni pejzaž Santorinija. Mesto Imerovigli, dom Vile Echo, poznato je kao „balkon na Egejskom moru“ zbog svog čuvenog zalaska sunca. Ovo mesto oma samo 500 stanovnika što Vilu Echo čini savršenim privatnim letnjim utočištem.

7471 The Villa Heated Plunge Pool Spa Gs38 A1e7603approved Orig Smeštaj

Kikladska tradicionalna arhitektura se može videti u ovoj vili sa kombinacijom bele i plave boje po kojim je poznat Santorini. Deo modernog stila se može videti u umetničkim detaljima opremanja enterijera. Dvosobni apartmani imaju svoja kupatila. Unutar 400 m2 unutrašnjosti vile nalaze se potpuno opremljena kuhinja, bar i vinski podrum.

7475 The Villa Private Pool Gs20 A1e7260 Orig Usluga

Privatni grejani bazen je okružen prostorom za ručavanje. U okviru vile možete se opustiti i uživati u svom odmoru u privatnom spa centru, a za romantičnu atmosferu možete uživati uz kamin na otvorenom. Vila je opremljena 3D satelitskom televizijom, WI-FI internetom i HiFi ozvučenjem.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika