Vila Nefelia

Zadivljujuća vila u Spetsesu donosi vam pravi osećaj grčkog odmora sa svojom vrhunskom lokacijom i dizajnom.

5013_wk-spetses-apost165-img-3279_orig-3.jpg Lokacija

Vila Nefelia se nalazi preko puta ostrva Spetsopoula i tačno iznad neverovatne skrivene plaže. Divno ostrvo Saronskog zaliva, ostrvo Spetses je popularna vikend destinacija zbog svoje blizine Atini. Najbliži grad je Ntapia koji je udaljen 10 minuta vožnje, a najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom u Atini, 2,5 sata vožnje.

5015_wk-spetses-apost172-img-3327_orig-1.jpg Smeštaj

Imanje se sastoji od glavne vile sa tri nezavisna dela. U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak i trpezarija, kupatilo za goste, dvokrevetna spavaća soba sa kupatilom. Na prvom spratu se nalaze glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom i verandom, dvokrevetna spavaća soba sa kupatilom i jednokrevetna spavaća soba sa kupatilom. Objekat raspolaže sa još dve nezavisne kuće za goste.

4974_wk-spetses-apost007-img-3098_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u bazenu sa ležaljkama, prostranim baštama, privatnoj stazi do osamljene plaže sa sitnim šljunkom. Na raspolaganju su vam usluge privatnog kuvara i domaćina, svakodnevna usluga sobarice, pomoć pri putovanju i konsijerž usluga kako biste ovu izvanrednu vilu doživeli u svom njenom komforu. Otvoreni bazen okružen je prekrasnim mediteranskim vrtom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Travel House savet

U Spetsesu se održava veliki festival svakog drugog vikenda u septembru, festival Armata, čiji je vrhunac paljenje čamca u znak sećanja na pomorsku borbu između Grka i Turaka.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika