Domes Aulus Zante, Autograph Collection 5*

Inspirisan prirodnim okruženjem ostrva, Aulus odiše opuštenošću, elegancijom i ležernom udobnošću. Uživajte u ovom jedinom Cool Inclusive Lifestyle hotelu na Mediteranu.

Meze Restaurant 1 Lokacija

Smešten u živopisnom zalivu Laganas, Domes Aulus je idilično odredište za odmor za porodice koje traže opuštanje i avanturu. Smešten među 90 hektara bujne šume, rizort se može pohvaliti prostranim porodičnim sobama sa privatnim terasama, izvanrednom gastronomijom i prelepom dugačkom peščanom plažom. Rizort je okružen plažom i šumom, ali je takođe nadomak prodavnica, barova i restorana. Domes Aulus Zante se nalazi na najdužoj plaži Zante, poznatoj po morskim kornjačama. Hotel je pogodno lociran, na samo 5 km od aerodroma Zakintos i 8 km od centra grada Zante (10 minuta vožnje), gde možete pronaći živahne barove, udobne restorane, šarmantne uske ulice, kao i trg Solomos i impresivni venecijanski zamak. Obližnji grad Laganas (samo 10 minuta hoda) nudi raznovrsnu hranu i piće.

Tropical Serenity Retreat Bedroom Smeštaj

Sobe su pravo privatno utočište, nudeći prostore za boravak u zatvorenom i na otvorenom. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama, kao i međunarodni telefon sa direktnim biranjem. Sve sobe imaju balkon ili terasu, a možete birati između soba sa pogledom na vrt ili na more.

Culinary Creations 2 Usluga

Sa odličnim izborom restorana, grčko kulinarsko nasleđe je savršeno kombinovano sa internacionalnom kuhinjom. Opuštena atmosfera čeka vas u četiri bara, prikazujući neverovatnu miksologiju i pogled na more koji oduzima dah. Otkrijte uzbudljive nove koncepte, kao što je Cool Living Selection za ekskluzivni boravak, ekološki osvešćene KiEPOS Kids aktivnosti i drevne wellness rituale u Soma Spa. Glavni bazen je samo nekoliko koraka udaljen od peska i pruža odličan pogled na more.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika