Porto Zante Villas & Spa

Nagrađivani boutique rizort Porto Zante ima jedan od najboljih vila i spa smeštaja, koji će zadiviti čak i najizbirljivije putnike.

13928_32grand_orig-1.jpg Lokacija

Porto Zante Resort zauzima odličnu lokaciju na Zakintosu. Vile se nalaze na prelepoj privatnoj peščanoj plaži, svaka ima privatni bazen. Međunarodni aerodrom Zakintos udaljen je oko 10 km i mogu se organizovati transferi od hotela.

13923_05porto-zante-10aanew-version1727lr_orig-3.jpg Smeštaj

Svaka vila predstavlja raskošnu kombinaciju stila i dizajna svetske klase, opremljene odabranim komadima Armani Casa & Gervasoni. BVLGARI sadržaji, Bang & Olufsen Entertainment sistemi, originalne slike, kupatila sa đakuzijem, privatni bazen sa izuzetnim pogledom na Jonsko more i još mnogo toga stvaraju jedinstvenu, otmenu, ali udobnu atmosferu unutar i izvan vaše vile.

13924_07porto-zante-21c38982_orig-3.jpg Usluga

Uživajte u mediteranskom ambijentu i delicijama poput sveže ribe i jastoga u restoranu Club House. Priuštite svom telu i duši najbolji spa na ostrvu. Sa više od 20 terapija iz celog sveta koje se izvode u potpuno novom Waterfront Spa ili u privatnosti vile, svom odmoru možete dodati jedinstveno spa iskustvo.

Travel House savet

Krenite na privatnu ekskurziju jahtom i istražite sjajne plave morske pećine Zakintosa i dramatične bele krečnjačke litice.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika