ALBARO WELLNESS & SPA

Albaro Wellness & Spa u hotelu Grand Park Rovinj nudi 3,800 kvadratnih metara opuštanja. Tretmani su inspirisani mediteranskim okruženjem.

17772_grandparkhotelrovinj49_orig-1.jpg Lokacija

Albaro Wellness & Spa je deo Grand Park Hotela Rovinj, člana grupacije Leading Hotels of the World. Zauzima 3.800 kvadratnih metara i najveći je centar te vrste u Istri. Prostire se na dva sprata hotela, sa unutrašnjim i otvorenim prostorima sa zadivljujućim pogledom.

17767_grandparkhotelrovinj36_orig-1.jpg Usluga

Tajne istarskog velnesa ćete otkriti u tri bazena, pet sauna, dva rashladna bazena, tuševima, pet soba za tretmane uključujući VIP dvokrevetni spa apartman sa saunom i wellness salu za konsultacije. Bazen od 50 metara proteže se od unutrašnjeg do spoljašnjeg prostora.

17775_m20-016-00050_orig-3.jpg Tretmani

Uz lekovite morske alge, masline i lokalno bilje natopljeno likerom, možete otkriti najintrigantnije terapije Terra Magicae. Svaki tretman počinje dozom rakije koja se smatra tradicionalnim lekom. U spa centru se ističu lokalni lekovi ukorenjeni u preko 2.000 godina istorije, kao što su morska so iz Solane Pag, maslinovo ulje kompanije Helios Gea, destilovana eterična ulja i prirodna nega kože kompanije Esensa Mediterana. Termalna zona nudi niz termalnih iskustava sa aromatičnim mirisima okolne šume i parka.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika