Aminess Grand Azur Hotel 4*

Biće vam dovoljan samo jedan pogled iz sobe Aminess Grand Azur hotela da zaboravite na ostatak sveta i prepustite se potpunom opuštanju. Kupanje u okruženju čudesnog plavetnila, obrisi Korčule u daljini, šljunak pod stopalima, slatka jutra uz doručak na terasi hotelskog restorana... samo su neka od iskustava koja vas ovde očekuju. Dobro došli na svoj zasluženi odmor na prekrasnom jugu Dalmacije.

Aminess Grand Azur Hotel 5 Lokacija

Aminess Grand Azur Hotel se nalazi u mestu Orebić na poluostrvu Pelješac, na jugu Dalmacije. Smešten je u tihoj uvali, na samo 10 minuta šetnje do centra Orebića.

Aminess Grand Azur Hotel 2 Smeštaj

Smestite se u jednoj od 185 soba ili u suite-ova hotela Aminess Grand Azur i prepustite se toploj dalmatinskoj dobrodošlici. Dobra je vest da većina njih gleda prema moru, jer pogled je ovde zaista spektakularan. Sve sobe sadrže moderne i bitne detalje poput klime, osvežavajućeg pića u minibaru i besplatnog bežičnog interneta.

Aminess Grand Azur Hotel 1 Usluga

Uređena plaža hotela prekrivena je oblim šljunkom koji će vašim stopalima pružiti izvrsnu prirodnu masažu. Ako ipak poželite stručne ruke masera, skoknite do centra lepote u podnožju hotela. Deci će se svideti ronjenje u prozirnom moru i bazeni prepuni akcije. Za vas koji rado gradite dvorce, u uvali Trstenica nalazi se velika peščana plaža, a ako radije birate privatnost, u okolini ćete pronaći skrivene kamenite uvale. Odaberite uslugu light all-inclusive i uživajte u jelima iz bogate mediteranske kuhinje. Ne zaboravite, Pelješac je dom jednog od najkvalitetnijih hrvatskih vina, Plavca, koji će oplemeniti svako vaše jelo.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika