Aminess Khalani Beach Hotel 5*

S moćnim Biokovom koji mu čuva leđa i veličanstvenim pogledom na more, Aminess Khalani Beach Hotel dotiče vrhove hedonističke ponude Dalmacije. Nadahnut elementima vode, kamena i vazduha, ovaj hotel odiše uzvišenošću i profinjenom elegancijom. Njegova krovna terasa je mesto koje oduzima dah, kraljevski prostrane sobe su oaze mira i opuštanja, a brojni sadržaji poput raskošnih bazena i wellnessa, gourmet zalogaja, dečijih igraonica i nestvarno lepe plaže vas pozivaju na odmor.

Khalani Pools 1 Lokacija

Hotel Aminess Khalani Beach se nalazi na povlašćenoj lokaciji uz more u Makarskoj, 20 minuta šetnje od centra grada. Najbliži aerodrom je u Splitu, koji je udaljen oko sat vremena vožnje do hotela.

Luxury Double Room With Sea View Balcony S2lbs 3 Smeštaj

Svih 299 hotelskih soba i suite-ova na ukupno osam etaža nude vam božanski pogled na morsko plavetnilo ili planinu Biokovo i enterijere koji odišu mirom i ekskluzivnošću. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bi razmazio vaša čula, a mesta je i više nego dovoljno za čitavu porodicu. Prepustite se čarima savremenog minimalizma sa besprekornom uslugom.

Khalani Rooftop 2 Usluga

Prirodna plaža pored hotela spada među najlepše na Makarskoj rivijeri. Obrubljena borovima i posuta finim šljunkom, pružiće vam iskonsku radost opuštanja na suncu. Bilo da vam se na nepcu tope tradicionalna dalmatinska jela u restoranu hotela, maštoviti kanapei u kombinaciji s vrhunskim vinom na spektakularnoj krovnoj terasi ili kokteli začinjeni lokalnim biljem u beach baru, Aminess Khalani Beach Hotel svako iskustvo pretvara u poeziju ukusa. Izdvojen položaj Aminess Khalani Beach Hotela jedan je od najlepših u Makarskoj što vam otvara niz mogućnosti za aktivan odmor.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika