Bluesun hotel Alga 4*

Uživajte u sadržajima ovog prostranog hotela smeštenog uz plažu i izvrsnoj Pun Pansion Plus usluzi.

Alga175final 4662 Lokacija

Bluesun hotela Alga je smešten u mestu Tučepi na Makarskoj rivijeri. Do Bluesun hotela Alga lako je doći autoputem A1, automobilom ili autobusom. Aerodrom Split udaljen je oko 1,5 sat vožnje. Bluesun svojim gostima nudi prevoz iz bilo kog aerodroma do hotela.

07.jpg 1841 Smeštaj

Bluesun Hotel Alga se nalazi u Tučepima na živopisnoj šljunkovitoj plaži, nudi moderno uređene sobe i zdrave obroke na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu pored mora. Besplatan WiFi je obezbeđen u svim delovima hotela. Sve sobe imaju klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima. Privatna kupatila imaju besplatan toaletni pribor, fen za kosu i tuš kabinu. Neke sobe takođe imaju balkon sa pogledom na more.

Hotel Alga 01.jpg 2763 Usluga

Tipični dalmatinski specijaliteti poslužuju se u obližnjem a la carte restoranu Kaštelet Restaurant & Bar. Novi gastronomski program – Dine Around at Bluesun vam nudi mogućnost mesne, riblje ili vegetarijanske večere od tri jela u a la carte restoranima u Brelima, Tučepima, Bolu, Supetru i Starigrad-Paklenici. Očekuju vas domaći i sveži sastojci, vlastita proizvodnja maslinovog ulja, vrhunsko vino Stina sa ostrva Brača i mediteranski ambijent. Teniski, fudbalski i košarkaški tereni su u neposrednoj blizini hotela. U hotelu se nudi raznovrstan animacijski i zabavni program za decu.

 

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika