Bluesun hotel Berulia 5*

Prvorazredni smeštaj, sjajna hrana i tri spektakularna bazena kraj plaže, Bluesun Berulia hotel vas poziva na opuštajući odmor.

Hotel Berulia Swimming Pool(10) 5021 Lokacija

Hotel Bluesun Berulia se nalazi u mestu Brela na Makarskoj rivijeri. Do hotela je lako doći autoputem A1 automobilom ili autobusom. Aerodrom Split je udaljen oko 70-ak km. Bluesun svojim gostima nudi prevoz iz bilo kog aerodroma do hotela.

9i8evdqg.jpeg 1655 Smeštaj

Sve klimatizovane sobe objekta Berulia poseduju balkon, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sopstvena kupatila opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Deluks sobe imaju direktan izlaz na jedinstveni bazen koji okružuje sobe.

Bluesunlifestyle0645 5018 Usluga

Hotel Berulia je kompletno renoviran 2017. godine i smešten je usred mirisnog mediteranskog vrta, odmah pored plaže Berulia u mestu Brela. U ponudi ima 3 restorana i 2 bazena na otvorenom, od kojih svaki nudi svoju terasu za sunčanje sa pogledom na more. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama. Gosti mogu da vežbaju u fitnes prostoru uz plažu, dok uživaju uz pogled na more i slušaju personalizovani muzički izbor. Restoran Puž ima terasu na plaži i služi specijalitete od mesa i ribe sa roštilja. U baru pored bazena se služi izbor laganih obroka.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika