Family Hotel Vespera 4*

Otkrijte pravi mali raj za roditelje i decu svih uzrasta. Family Hotel Vespera opremljen je svime što možete poželeti za porodični odmor.

Ice 120266 Photo.aspx Did=2692 Brochureid=120266 Publicid=51622752 Instanceid=2 Resizing=4k 280607 Lokacija

Family Hotel Vespera se nalazi u Sunčanoj uvali, nadomak lepe šljunkovite plaže s kamenim površinama za sunčanje, na svega dvadesetak minuta šetnje od grada Malog Lošinja.

Family Hotel Vespera Mali Losinj 3 Smeštaj

Standardne sobe su površine od 20-22 m² i poseduju kupatilo, fen, klima-uređaj, TV, mini bar (uz doplatu), sef, telefon, Wi-Fi internet, balkon. Krevetac za bebu se doplaćuje 5 evra dnevno (na upit). Pored standardnih soba, na raspolaganju su i porodične sobe i junior suite.

Orange Bar Usluga

Animacija hotela Vespera prilagođena je svim uzrastima. Za bezbrižnu zabavu tokom dana brinu se stručni pedagozi i veseli animatori, dok je veče rezervirano za predstave, mini disco i druge zabavne sadržaje za celu porodicu. Mališani će uživati u Pino Baby i Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre dok će tinejdžeri pronaći uvek popularni stoni tenis i fudbal, pikado, konzole i brojne druge sportske aktivnosti. Kako bi vam što više olakšali brigu za one najmlađe, na usluzi vam je i Mamin kutak otvoren od 0 do 24 gde ćete pronaći sve potrebno za pripremu obroka i dnevnu negu vaših mališana.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika