Hotel Marina 4*

Hotel Marina nudi zabavu za svakoga s bogatom ponudom sportova na moru i rekreacijskih aktivnosti. Provedite nezaboravan odmor učestvujući u organizovanim programima animacije za celu porodicu.

Marina 1 Lokacija

Hotel Marina se nalazi u mestu Mošćenička Draga, smešten je uz more i predstavlja idealan izbor za porodični odmor na Opatijskoj rivijeri. Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunkovite plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene porodicama, uključujući prostrane povezane sobe.

Marina 9 Smeštaj

Sve sobe u hotelu Marina su klimatizovane i imaju sopstveno kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, fen za kosu i balkon ili terasu. Wi-Fi internet je besplatan i dostupan u celom hotelu. Na raspolaganju su standardne, superior i porodične sobe.

Marina 8 Usluga

Hotel Marina nudi zabavu za svakoga s bogatom ponudom sportova na moru i rekreacijskih aktivnosti. Provedite nezaboravan dan učestvujući u organizovanim programima animacije za celu porodicu. Za najmlađe tu su mini klub i dečje igralište. Odraslima je na raspolaganju wellness i spa centar za beg od svakodnevice i potpunu obnovu energije. Za zabavan i ispunjen odmor najmlađih gostiju zadužen je LIRI – vesela maskota koja sa svojim timom animatora priprema niz zabavnih i poučnih aktivnosti. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dva osvetljena travnata teniska terena i brojne pešačke i biciklističke staze.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika