Lopud 1483

Otkrijte pravo značenje mira i privatnosti u jedinstvenom okruženju Lopuda 1483, manastira iz 15. veka pretvorenog u raj umetnosti i opuštanja. Nedavno restauriran i ispunjen originalnim delima iz privatne kolekcije porodice Thyssen-Bornemisza, Lopud 1483 je mesto koje ne treba posetiti, već doživeti.

17585 Orm3 Gta. Orig Lokacija

Ostrvo Lopud pripada južnodalmatinskoj grupi ostrva i nalazi se u blizini Dubrovnika. Do njega se stiže trajektom iz Dubrovnika, LOPUD 1483 se nalazi na najsevernijem delu hrvatskog ostrva Lopud, u srcu Elafitskih ostrva, između Koločepa i Šipana. Njegova obala je duga oko 13 km, a peščane plaže na ostrvu se protežu na oko 1,2 km. Udaljen je 45 minuta brodom od Dubrovnika, a najbliži aerodrom je Čilipi.

17598 Ztcaprdq. Orig Smeštaj

Jedinstveni manastir iz 15. veka pažljivo restauriran tokom poslednjih dvadeset godina, otvoren je kao skrovište sveta umetnosti sa pet apartmana, svaki ispunjen savremenim sadržajima i privatnom kolekcijom umetničkih dela koju su sakupile tri generacije porodice Thyssen-Bornemisza.

17593 Vb2lpd7q. Orig Usluga

Posle uživanja u umetničkim delima, možete se opustiti u predivnom vrtu sa terasama i preko 80 vrsta biljaka, odajući počast znanju franjevačkih monaha o lekovitim biljkama. Mogu se dogovoriti privatne sesije joge na otvorenom i personalizovani wellness programi. Umesto da stvore namenski restoran za samo pet apartmana, vlasnici su odlučili da dozvole kuvarima da služe gostima šta god žele, gde god to žele.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika