Villa Hortensia

Vila Hortensia je odličan izbor za savremene putnike, koja pruža idiličnu atmosferu za intimno opuštanje i besprekornu uslugu.

15645_hortensia1_orig-3.jpg Lokacija

Smeštena na ostrvu Lošinj, okružena kristalno čistim morem Kvarnerskog zaliva i prekrivena bogatom vegetacijom. Ostrvo Lošinj je savršen izbor za sve koji traže odmor sa mirisnom predznakom Mediterana, gde je vazduh ispunjen mirisima samoniklog lekovitog bilja kojima ovo ostrvo obiluje. Vila Hortensia je elegantna vila austrougarske arhitekture s početka 20. veka. Neguje osećaj privatnosti, jer se nalazi pored mora i zagrljena stogodišnjim borovim šumama; restaurirana vila odiše sofisticiranim luksuzom.

15648_hortensia23_orig-7.jpg Smeštaj

Prostrana i udobna vila ima sedam suite-ova i jednu dvokrevetnu sobu sa prekrasnim pogledom na more i park. Njena posebna arhitektonska rasveta, koju potpisuje jedan od vodećih hrvatskih arhitekata, Dean Skira, osigurava najraskošniji ambijent rasvete u bilo kom delu dana, prilagođen za svaki kutak ove prekrasne vile. Suite-ovi su dizajnirani kao otvoreni prostor sa kupatilom, koji se laganim pregradama može odvojiti od dnevnog i spavaćeg dela. Potpuno odvojeno od otvorenog prostora, nalazi se kupatilo sa tušem, umivaonikom i WC-om, kao i garderober. Deluks soba se nalazi u prizemlju i ima sjajnu terasu, dok je bujna bašta vile Hortensia takođe dostupna.

15647_hortensia18_orig-2.jpg Usluga

Vila ima prijatnu trpezariju sa terasom, dnevni boravak, otvoreni bazen i privatnu plažu, tako da pruža sve potrebne sadržaje za opuštajući boravak. Privatna zona za relaksaciju sa saunom, hidromasažnom kadom i fitnes studijom osigurava luksuzan komfor i razonodu, dok personalizovana usluga osigurava da gosti imaju sve za uživanje na ovom veličanstvenom mestu.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika