Maslina Resort

Otkrijte tajne Dalmacije i uronite u svet emocija u rizortu Maslina na Hvaru, gde ćete doživeti iskustvo koje će vam proširiti horizonte i otvoriti um.

Maslina Resort Destination 01 Lokacija

Maslina Resort se nalazi u zadivljujućem zalivu Maslinica na ostrvu Hvar. Rizort se prostire na dva hektara bujne borove šume sa kristalnim Jadranskim morem na dohvat ruke. 20-ak minuta šetnje duž obale vodi vas do 2.400 godina starog grada. Ostrvu Hvar najbliži lokalni i međunarodni aerodromi su Split, Dubrovnik i Brač. Na ostrvu se nalazi i heliodrom, samo 1,5 kilometar od rizorta. Do Maslina Resorta je najlakše doći iz Splita. Putovanje između aerodroma Split i trajektne luke Split traje oko 30 minuta autobusom, taksijem ili privatnim transferom. Trajekt do Starog Grada traje oko dva sata. Maslina Resort se nalazi na samo pet minuta hoda od trajektne luke Stari Grad ili na dva minuta vožnje automobilom. Moguće je organizovati i privatni prevoz brodom, katamaranom ili gliserom.

Maslina Resort Rooms And Suites 04 0 Smeštaj

Svaki detalj je autentičan i jedinstveni, usklađujući mediteransku jednostavnost i francuske umetničke stilove sa prirodnim materijalima. Otkrijte priče o Hvaru kroz svaki detalj u dizajnu enterijera; dodir terakote, kamen sa ostrva Brač ​​i brušeni mesing, sve uravnoteženo toplinom lokalnog drveta. Sve sobe nude prekrasan pogled na more ili panoramski pogled, uz mogućnost spajanja soba.

Pogled na more, vrtove, privatni bazeni i opcije pogodne za porodicu; suite-ovi imaju ponešto za svakoga. Sa baštama, terasama ili lođama, suite-ovi u Maslina Resortu oduševljavaju sva čula. Osam suite-ova nude privatni bazen, posteljinu od organskog pamuka i prepoznatljive sadržaje Maslina Resort-a.

Za goste koji žele dodatnu privatnost, na raspolagnju su tri fantastične vile.

Maslina Resort Villas 02 0 Usluga

Savremeni restoran rizorta je inspirisan Mediteranom i otvoren je za doručak i večeru, sa menijem pored bazena tokom dana. A la carte meni je upotpunjen izborom vina i žestokih pića, kao i klasičnim i craft koktelima. Otvoren tokom dana, Wine & Culture Club je mesto gde će vam stručni konsijerž pomoći da stvorite iskustvo po meri. Ujedno je i centar za one koji žele da se upoznaju sa dugom istorijom vinarstva na Hvaru. Klub vodi iskusni somelijer koji će organizovati degustacije, časove i posete vinariji. A•Bay Beach Bar je mesto gde se sastaju ležerne vibracije, opuštajući zvuci i hladni kokteli. Bar je smešten na otvorenom sa pogledom na poluostrvo Kabal. Za najmlađe goste je na raspolaganju igraonica Playroom, dok je za sve one koji žele opuštanje, Pharomatiq Wellness raj za sva čula, okružen autohtonim borovima, lekovitim biljem i maslinama.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika