Orsan Hotel by Aminess 3*

Ako tražite hotel na Pelješcu koji će vam ponuditi dobru atmosferu, zaklonjen položaj, čisto more i fenomenalan pogled na ostrva, onda je hotel Orsan by Aminess pravi izbor za vas.

Orebic Destination 1 Lokacija

Orsan Hotel by Aminess se nalazi na Pelješcu, na mirnoj lokaciji u uvali, 15 minuta šetnje od Orebića.

Hotel Orsan Double Room, Sea View Smeštaj

Sobe i suite-ovi u hotelu Orsan by Aminess jednostavno su opremljeni, no zauzvrat vam nude optimalnu cenu za odmor s pogledom na pučinu i ostrvca s jedne ili brdo sv. Ilija s druge strane. Preporučujemo vam sobe koje gledaju na more, možete sesti na balkon i uživati u mirisima i zvukovima prirode uz pogled na ostrvca korčulansko-pelješkog arhipelaga.

Glavna Hotel Orsan Pool 2 Usluga

Restoran hotela Orsan by Aminess nudi raznolika jela mediteranske kuhinje i prekrasan pogled na more i susedno ostrvo Korčulu. Ne propustite da probate tradicionalna dalmatinska jela i čuvena pelješka vina na tematskim gourmet večerama. Svoju omiljenu kafu naručite u aperitiv ili pool baru s panoramskom terasom. S položajem u mirnoj uvali duž koje se proteže prekrasna plaža u senci palmi i tamarisa, hotel Orsan by Aminess pruža vam sve sastojke za opuštajući odmor na Pelješcu. Ako preferirate bazen, isprobajte hotelski bazen sa morskom vodom, uz pogled na more i ostrva.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika