Grand Park Hotel Rovinj

Među borovom šumom i bujnim zelenilom nalazi se Grand Park Hotel Rovinj, član grupacije Leading Hotels of the World, dizajniran tako da gde god da stojite u hotelu osećaćete se kao da ste u parku sa pogledom na more.

17603 Grandparkhotelrovinj49 Orig Lokacija

Grand Park Hotel Rovinj se nalazi u južnom delu Rovinjske rivijere, na kratkoj šetnji od centra grada. Iz hotela se pruža predivan pogled na živopisni stari grad, ostrvo Sv. Katarina i marinu sa jedne, a sa druge strane pogled na mirisnu borovu šumu. Najbliži aerodrom je Pula, udaljen samo 30 minuta.

Grand Park Hotel Rovinj3 Smeštaj

Zemljani tonovi i boje preovlađuju u sobama i doprinose atmosferi koja je u skladu sa prirodom. Svaka soba i apartman opremljeni su putnim dnevnikom i kamerom za instant fotografiju, tako da možete kreirati i sačuvati svoje letnje uspomene iz Istre. Sve sobe i apartmani imaju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, sef, klimu, telefon, SAT TV, WiFi, aparat za kafu, mini bar.

17604 Grandparkhotelrovinj501223 Orig Usluga

Možete uživati u šest restorana i barova, uključujući i prepoznatljivi restoran Cap Aureo. Ne treba propustiti Albaro Wellness & Spa koji otkriva tajne istarskog wellnessa. Sa 3.800 kvadratnih metara, najveći je centar te vrste u Istri. Prostire se na dva sprata hotela, sa unutrašnjim i otvorenim prostorima, uključujući tri otvorena bazena sa zadivljujućim pogledom, koja se nalaze na poslednjem spratu hotela.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika