Hotel Lone

Hotel Lone je jedinstveni dizajnerski hotel u Hrvatskoj koji predstavlja sinergiju funkcionalnosti, sklada i elegancije usmerenu na dizajn. Sa besprekornim spojem luksuza, lepote, stila i kulturnog nasleđa, ovaj član Design Hotels grupacije sa 5 zvezdica, predstavlja destinaciju i za odmor i za posao tokom cele godine.

11398_lone-rovinj-9_orig-1.jpg Lokacija

Sa direktnim pristupom plaži, nalazi se u provincijskom parku i na 15 minuta hoda od romaničke crkve Svete Trojice, marine u Rovinju i park šume Zlatni rt. Sve smeštajne jedinice šestospratnog primorskog hotela smeštene u park šumi Zlatni rt pružaju spektakularan pogled na okolinu.

11396_lone-rovinj-6_orig-3.jpg Smeštaj

Unutrašnja dekoracija oličava osnovne estetske vrednosti ovog boutique hotela, sa jednostavnim linijama i funkcionalnošću koja se spaja sa okolinom. Razigrani raspored ogledala, staklenih zidova i unutrašnjih prostora, koji se vizuelno protežu ka prostranim terasama, prisutan je u svim sobama i apartmanima. U enterijeru dominiraju drvo, kameni elementi i tkanine, dajući prijatan efekat zatamnjenja u kontrastu sa crnim i belim zidovima i tapetama. Nameštaj je dizajniran i skrojen isključivo za hotel Lone, od strane hrvatskog studija specijalizovanog za dizajn, Numen Group.

11400_lone-rovinj-8_orig-3.jpg Usluga

Lone Wellness & Spa nudi jedinstveni osećaj. To je oaza bez stresa, za odmor i opuštanje u Rovinju, koja nudi najnovije kozmetičke trendove i visokotehnološke tretmane. Priuštite sebi vrhunski wellness doživljaj u udobnom ambijentu površine 1.700 kvadratnih metara.
Slow food ili ukusni kanapei, regionalna ili centralnoevropska kuhinja, spoj tradicionalnih i modernih mediteranskih specijaliteta – restorani Hotela Lone su beskrajan izvor mašte i raznovrsnih aroma, nudeći sve od predjela do gurmanskih obroka.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika