Monte Mulini

Hotel Monte Mulini, luksuzni boutique hotel u Rovinju, uspeva spojiti prirodne materijale i udobnost s elegantnim dizajnom, predstavljajući modernom putniku utočište za odmor i opuštanje u Istri. Pravite izbore, a ne kompromise!

297_monte-mulinipool-ext-bh-vertical-2_orig-3.jpg Lokacija

Luksuzni Maistra hotel Monte Mulini nalazi se na jugu Rovinja u Hrvatskoj, u vekovnoj park šumi Zlatni rt, tik uz more u uvali Lone, samo 2 km od centra grada i 38 km od aerodroma Pula.

293_hotel-monte-mulini-015_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel Monte Mulini sa 113 soba i apartmana pruža neuporedivo iskustvo u nezaboravnom okruženju. Izaberite jedan od apartmana hotela Monte Mulini sa 5 zvezdica koji se nalaze u posebnom aneksu hotela, predstavljajući nenadmašan luksuz i privatnost. Aneks je izgrađen tako da se skladno uklopi u bogato mediteransko zelenilo. Apartmani imaju površinu od 57 do 69 kvadratnih metara sa jednim ili dva sprata.

8709_rovinj-monte-mulini-13_orig-1.jpg Usluga

Art Wellness spa od 4.300 kvadratnih stopa i sa tri sprata, odaje počast mediteranskoj umetnosti i dizajnu. Podeljen u tri zone – Beauty, Zen Spa i Active – prostor je objedinjen upotrebom prirodnih elemenata poput kamena, vode i drveta, dok zlatni akcenti i dnevni boravak daju dašak glamura. Kamenito – šljunkovita plaža do koje se stiže kratkom stazom od bazena nudi prirodni hlad i udaljena je samo 50 metara.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika