San Canzian Village & Hotel

Zamislite mesto zamrznuto u vremenu, ukrašeno šarmom Istre i modernim sadržajima, okruženo maslinjacima i vinogradima. San Canzian nije etno selo. To je jedinstveno iskustvo sa 5 zvezdica, sa jednim od najboljih restorana u Istri.

17390_hupuysc-119978873-001.-reception-entrance-sunset_orig-1.jpg Lokacija

Hotel se nalazi na padini u zaseoku Mužolini Donji, u blizini gradića Buje, udaljenog pet minuta vožnje. Slikovito umetničko selo Grožnjan udaljeno je 10 minuta vožnje, dok su Rovinj i Pula udaljeni nešto više od sat vremena vožnje. Najbliži aerodromi su u Puli, 80 km, i Trstu 90 km. Gosti moraju da imaju sopstveni prevoz jer nema javnog prevoza.

17396_hupuysc-119980067-23.-villa-living-room_orig-1.jpg Smeštaj

Dizajn hotela i njegovih 25 soba i apartmana imaju za cilj da uveličaju lepotu njegovog okruženja. Kameni zidovi kombinovani su sa neutralnom paletom boja, savršeno dopunjujući duboke smaragdne nijanse mesta. Unutrašnjost sadrži king size krevete, udoban nameštaj i mnoštvo pogodnosti. Hotelski Premier Suite je San Canzian Villa od 60 kvadratnih metara i sadrži udoban dnevni boravak, kamin, prostrano kupatilo sa tuš kabinom, privatni bazen i terasu, zajedno sa neometanim pogledom na šumu, maslinjake i vinograde.

17395_hupuysc-119980049-25.-finnish-sauna_orig-1.jpg Usluga

Ovaj deo Istre je epicentar regionalne ponude najavangardnijih vinarija i legendarnih tartufa, pa ne čudi što je jedan od najpoznatijih restorana sa Michelin-ovim zvezdicama u Hrvatskoj baš ovde otvorio svoju drugu ispostavu Luciano. U restoranu i baru Luciano služe se tradicionalna jela u modernom stilu. Hotelski bar vodi Karlo Ferenčak, koji je proglašen najboljim hrvatskim barmenom 2018., tako da će biti teško izabrati između koktela ili čaše vina, jer je vinski podrum dom 600 različitih v rsta vina. Za miran dan, uživajte se u San Canzian Village-u i bazenu hotela ili se opustite u sauni.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika