D-Resort Šibenik

D-Resort Šibenik odlikuje se izuzetnom arhitekturom i dizajnom, koji upotpunjuje okruženje. Prirodni materijali i čista, prepoznatljiva bela betonska fasada odražavaju duh Mediterana, stvarajući novi pogled na grad Šibenik.

15682_huspudr-105397251-exterior-drone_orig-1.jpg Lokacija

Šibenik je poznat po svom srednjovekovnom gradu sa visokim kamenim kućama, krivudavim kaldrmisanim ulicama, brojnim stepeništima, svodovima, crkvama, manastirima, kao i katedralom Svetog Jakova, koja je deo UNESCO-ove liste svetske kulturne baštine. Šibenik je okružen sa tri tvrđave, dok se Tvrđava Svetog Nikole, najvažnije renesansno utvrđenje na istočnoj obali Jadrana, nalazi u kanalu Svetog Ante, koji povezuje šibensku luku sa otvorenim morem. Osim bogate istorije, Šibenik postaje sve popularnija destinacija zbog rastuće turističke ponude i blizine Primoštena i Vodica, nekih od najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

11407_d-resort-sibenik-7_orig-3.jpg Smeštaj

Šetalište koje vodi do krova hotela pruža prekrasan pogled na more, marinu i Šibenik, što D-Resort čini jedinstvenom turističkom destinacijom u Hrvatskoj. Enterijer hotela obogaćen je brojnim umetničkim delima renomiranih hrvatskih autora, poput drvenih skulptura u holu hotela, impresivnih keramičkih murala sa motivima prirode i slika u svakoj od 69 soba. D-Resort Šibenik nudi 63 luksuzne sobe, šest apartmana i tri ekskluzivne vile. Samo najbolji materijali i posebna pažnja posvećena je svakom detalju kako bi se stvorilo savršeno iskustvo u sobi i osigurala vrhunska udobnost. Većina soba ima prekrasan pogled na kristalno čisto Jadransko more.

15681_huspudr-82387391-spa-1_orig-1.jpg Usluga

D-Spa je savršeno mesto za uživanje u ambijentu koji pruža nezaboravno iskustvo za sve one koji bi voleli da provedu svoje dragocene trenutke u ovoj mirnoj oazi svetske klase. Sa tri sobe za tretmane, sobom za parove i prostranim prostorom za relaksaciju, hamamom, dve finske saune, parnim kupatilom, bazenom za vitalnost, ledenom fontanom i prelepim spoljašnjim infinity bazenom, D-Spa nudi zaista jedinstveno mesto za opuštanje i podmlađivanje tela i duše. Prefinjeno gastronomsko iskustvo uključuje hotelski restoran na poslednjem spratu koji nudi očaravajući pogled na stari grad Šibenik i D-Marin Mandalina marinu. A la carte hotelski restoran i a la carte restoran u Yacht Club-u nude specijalitete internacionalne i mediteranske kuhinje, napravljene od najsvežijih domaćih namirnica u inovativnom i kreativnom stilu. Četiri bara u rizortu nude dobar ambijent i razne performanse.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika