Kempinski Hotel Adriatic Istria

Kempinski Hotel Adriatic je prvi hrvatski luksuzni Golf & Spa Resort sa 5 zvezdica na moru.

252_ka2_orig-1.jpg Lokacija

Kempinski Hotel Adriatic je lako dostupan iz mnogih evropskih gradova automobilom ili avionom. Nalazi se u blizini Umaga, u Savudriji, najzapadnijoj tački Hrvatske, u živopisnom okruženju sa zadivljujućim pogledom na Jadransko more i obližnje vinograde i farme maslinovog ulja. Odavde možete lako istražiti bogatu istoriju Istre, prirodne lepote, kulturu i umetnost, uživati u sportu ili jednostavno otkriti prave mediteranske vrednosti.

254_ka4_orig-1.jpg Smeštaj

Zvezde zaslužuju luksuz – postanite jedna. Možete li zamisliti išta privlačnije od otvaranja očiju u zelenom okruženju, ili jedrilicama koje ležerno krstare morem, ili od opuštanja u luksuznim kadama ili jednostavno uživanje u jutarnjoj kafi na balkonu. U Kempinski Hotel Adriatic-u, raskošno dizajnirani apartmani pružiće čisto uživanje i zadovoljstvo. Svideće vam se ono što vidite i osećate.

257_ka7_orig-1.jpg Usluga

Carolea Spa vas poziva da se opustite i uživate u njegovom luksuznom miru. Spa sadržaji obuhvataju nekoliko grejanih otvorenih bazena i dva grejana spoljna đakuzija, grejani zatvoreni bazen, sobe za tretmane, parna kupatila, saune, ledenu kabinu i rimsko kupatilo. Priuštite sebi ugodne trenutke u dva gurmanska restorana i tri bara. Vežbajte na najsavremenijoj Technogym kardio opremi i dovedite svoje telo do savršenstva. Da li biste želeli da svoj trening podignete na viši nivo? Priuštite sebi lični trening. Ne zaboravite da Golf Club Adriatic predstavlja prvi šampionski golf teren sa 18 rupa u regiji Istre.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika