Villa Dubrovnik

Otkrijte originalne usluge krojene po meri, luksuzan smeštaj u rezidencijama sa pogledom na more i uzbudljive Vaporeto transfere gliserom do Starog grada. Obogatite svoje iskustvo i zaronite u mediteransku filozofiju malih zalogaja restorana Pjerin ili retke i neotkrivene spojeve sveže hrane bistroa Giardino. Zadivljujući pogledi na dubrovačku akvatoriju iz salona na krovu Prosciutto & Wine Bara učiniće vaš boravak jednostavno nezaboravnim. Sve je pažljivo napravljeno kako bi se osigurala vaša privatnost i luksuz.

15664_villa-dubrovnik11_orig-3.jpg Lokacija

Smešten na liticama iznad najlepšeg dela grada Dubrovnika, 20-ak minuta hoda od starog grada. 18 km od aerodroma Dubrovnik. Petnaest minuta hoda od istočnih kapija Starog grada.

6908_vd8_orig-3.jpg Smeštaj

Udobnost i luksuz svake od 56 rezidencijalnih jedinica, posebno dizajniranih za vaš užitak, privatnost i opuštanje, obogaćeni su prekrasnim pogledom na ostrvo Lokrum i zidine Starog grada. Sedam jedinstvenih suite-ova uvodi novo značenje luksuza i nudi još veći nivo udobnosti, pružajući vam sve što možete da tražite od hotela, ali u većem obimu. Ako tražite maksimalnu udobnost i potpunu privatnost, Villa Dubrovnik će vam pružiti i više od toga. Za još veću privatnost, tu je Vila Kolin, samostalna vila koja se nalazi u okviru istog objekta, sa privatnim uslugama, ulazima i sadržajima. Možete izabrati da ostanete u jednoj od dve Kolin Rezidencije ili čak iznajmite celo imanje za sebe.

15662_1094-ah-3730_orig-3.jpg Usluga

Villa Spa vas poziva da proslavite lepotu života u jedinstvenoj udobnosti i atmosferi. Smeštena na dva sprata, u samom srcu Vile Dubrovnik, Villa Spa vam omogućava da oduševite svoja čula inovativnim tretmanima tela, uz klasično uživanje u saunama ili masažama. Vila Dubrovnik privatna plaža vam je na raspolaganju za vreme vašeg boravka. Istražite gastronomska čuda šefa kuhinje, pronađite svoje omiljeno vino u Vinskoj knjizi ili jednostavno otkrijte sve što će vam biti na raspolaganju tokom boravka u Vili.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika