7Pines Resort Ibiza

Ekskluzivni rizort postavljen na fascinantnoj litici sa pogledom na ostrvo Es Vedra na zapadnoj obali. Rizort je izgrađen u tradicionalnom stilu Ibice i donosi potpuno novi nivo luksuza u mirnom delu izuzetne prirodne lepote.

14759_sevenpinesresortibiza10_orig-1.jpg Lokacija

Fantastična lokacija usred bujne vegetacije i okružena azurnim vodama, sa neometanim pogledom sa vrha litice. 7Pines je na samo 200 metara od plaže Cala Codolar i 15 minuta hoda od plaže Cala Conta. Aerodrom i istorijska prestonica ostrva su takođe u blizini, do njih možete doći za 30 minuta.

14755_sevenpinesresortibiza6_orig-1.jpg Smeštaj

Ovaj luksuzni rizort u tradicionalnom stilu Ibice nudi 195 prostranih suite-ova veličine između 48 m² i 119 m². Izgrađeni po najvišim mogućim standardima, suite-ovi su savremenog dizajna sa stilskim elementima Ibice, svaki sa privatnim otvorenim prostorom i pogledom na bašte, bazene ili na more.

14762_sevenpinesresortibiza13_orig-1.jpg Usluga

7Senses spa od 1.500m² nudi razne wellness tretmane koristeći visokokvalitetne prirodne proizvode luksuznog brenda Sensai. Rizort takođe ima dva restorana svetske klase za uživanje u zdravim mediteranskim jelima i opuštenoj atmosferi.
Postoji nekoliko bazena za odmor, uključujući bazen sa slanom vodom u mediteranskom stilu i infinity bazen sa barom koji gleda na more.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika