Aguas de Ibiza

Sa svojim naglaskom na relaksaciju i revitalizaciju, Aguas de Ibiza je opuštena alternativa tipičnom odmoru na Ibici.

8404_mala_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u mestu Santa Eulalia del Rio, Aguas de Ibiza je u blizini hipi pijaca Punta Arabi i Las Dalias i regionalnih atrakcija kao što su zamak Ibice i plaže Benirras. Hotel ima jednu od najboljih lokacija na obali mora, okružen prirodom i samo 5 minuta od centra Santa Eulalije, 10 minuta od istorijskog centra grada Ibice i 20 minuta od aerodroma.

8399_aguas-de-ibiza-9_orig-1.jpg Smeštaj

Jedan od prvih eko-luksuznih hotela u Evropi, Aguas de Ibiza je posvećen pronalaženju ravnoteže između ekološke svesti i šik udobnosti. Sve sobe su dizajnirane na principima filozofije Feng Šuija. Sve sobe imaju velike terase, što omogućava uživanje u spektakularnom pogledu na Mediteran i ostrvo Formentera.

8402_aguas-de-ibiza-12_orig-3.jpg Usluga

Revival Wellness Club nudi tretmane na temu vode i soli sa Ibice za osveženje i okrepljenje tela. Restoran Oligo se nalazi u prizemlju hotela u prozračnom prostoru ispunjenom prirodnom svetlošću sa velikom terasom. Alabastro Lounge, u holu hotela, ima raznovrstan meni za uživanje na otvorenom pored bazena ili u zatvorenom, uz zdrava jela napravljena od sastojaka sa ostrva. Hotel se može pohvaliti sopstvenim noćnim klubom i barom na terasi na krovu, a tu je i mesto gde španski kuvar sa Michelin zvezdom Sergi Arola otvara ogranak svog elitnog restorana Vi Cool tokom leta.

Travel House savet

U Aguas de Ibiza može kreirati samo za vas 3, 5 ili 7-dnevni program podmlađivanja, ako se umorite od noćnog života Ibice.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika