Hard Rock Hotel Ibiza 5*

Opustite se u prvoklasnom okruženju i dobro se zabavite uz jedinstvene predstave i opuštanje do maksimuma. Od neverovatnih koncerata, do masaža sa zvučnim vibracijama, Hard Rock Hotel Ibiza ima sve što je potrebno da vam pruži nezaboravno iskustvo.

Hrh Ibiza Splash Pool 003426 Lokacija

Hotel se nalazi direktno na peščanoj plaži Playa d’en Bossa, u živahnoj oblasti nedaleko od aerodroma. Mnogo barova, restorana i prodavnica se nalazi u neposrednoj blizini. Udaljen je oko 4 km do grada Ibice i oko 5 km od aerodroma.

Hrh Ibiza Rock Star Suite 001467 Smeštaj

Uživajte kao rok zvezda u jednoj od 493 moderne sobe i suite-ova. Bilo da tražite inspiraciju, zabavu ili odmor (ili po malo od svega), u Hard Rock Ibiza hotelu možete da živite kao kralj zahvaljujući svim uslugama i sadržajima koji su vam na raspolaganju: luksuzna posteljina, veliki kreveti, dizajnerski nameštaj, terasa sa pogledom na more ili bazen, 24-časovni room service i Wi-Fi. Tražite sobu sa hidromasažnom kadom i pogledom na more? Ili biste možda više voleli suite sa direktnim pristupom privatnom bazenu? Ili možda želite da uživate u Rock Star apartmanu od 165 kvadratnih metara sa ogromnim prozorima i neverovatnim pogledom na Mediteran? Postoji više od deset kategorija soba i luksuznih suite-ova u kojima možete uživati u nezaboravnom odmoru na Ibici sa prijateljima, porodicom ili partnerom.

Hrh Ibiza The Ninth 004184 Usluga

Ne postoji dobar odmor bez dobre hrane, kao što ne postoji dobar rok bend bez harizmatičnog vođe. Zato ćete u kafićima, barovima i restoranima Hard Rock Hotela Ibiza pronaći kompletan izbor gastronomskih iskustava za sve ukuse. Hard Rock Hotel Ibiza nudi fantastičan hotel i spa centar na Ibici sa širokim spektrom pogodnosti i usluga dizajniranih za savršeni boravak: sesije Vinyasa joge, igre i zabava za decu i tinejdžere, inovativni personalni treninzi, 24-časovne usluge konsijerža, spektakularni bazeni sa ekskluzivnim prostorima za odmor… Plus najbolje iskustvo na Ibici, Sound of Your Stay, gde možete rezervisati Fender gitaru i svirati svoju sopstvenu muziku. Ili možete uživati u najboljem vinil zvuku uz WAX® uslugu, gde dobijate Crosley gramofon zajedno sa izborom od 10 kultnih ploča.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika