Ibiza Gran Hotel

Prelepi Ibiza Gran Hotel je jedini rizort na Ibici koje spada u novu kategoriju “Five-Star Grand Luxe” i nudi izuzetnu uslugu i prostrane sobe i kupatila koja odražavaju eleganciju i sofisticiranost.

15286_ibizagranhotel22_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u gradu Ibica, Ibiza Gran Hotel se može pohvaliti jedinstvenom lokacijom, okružen umirujućim vrtovima sa prekrasnim pogledom na stari grad, Dalt Vilu i Sredozemno more. Smešten između dve luksuzne marine Botafoch i Marina Ibiza, hotel je udaljen samo 15 minuta od aerodroma.

15283_ibizagranhotel19_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel Ibiza Gran, koji se često naziva umetničkim hotelom, ima izuzetno velike suite-ove ispunjene ukrasnim detaljima napravljenim posebno za hotel. Savremenu atmosferu stvaraju radovi više od 30 umetnika koji su pomogli u dizajnu svakog od pet spratova sa temama zemlje, vazduha, života, vode i neba čineći hotel jedinstvenim i posebnim mestom, simbiozom umetnosti i arhitekture.

15284_ibizagranhotel20_orig-1.jpg Usluga

Doživite vrhunsku gastronomiju u dva hotelska restorana i direktan pristup čuvenom restoranu Cipriani i novom jedinstvenom konceptu Heart Ibiza. Nekoliko barova u hotelu služi fantastične koktele i nudi „drugačiju vrstu“ noćnog izlaska. Renomirani Casino de Ibiza je takođe deo rizorta. Za revitalizaciju vašeg tela i uma, postoji jedinstven koncept koji se prostire na 1.300 m² – The Open Spa. Podeljen na četiri dela, svaki deo spa centra nudi osvežavajući i opuštajući doživljaj.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika