ME Ibiza

Opušteni luksuzni stil života u hotelu ME Ibiza je u potpunoj harmoniji sa okruženjem u kojem se nalazi. Ovaj ekskluzivni rizort na moru je jedini član grupacije Leading Hotels of the World koji se nalazi na Ibici. Njegova jedinstvenost je u spajanju jednostavnosti sa sofisticiranošću koja čini nesvakidašnje ostrvsko iskustvo.

15245_meibiza20_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u zalivu sa direktnim pristupom za jahte, ME Ibiza pruža osećaj privatnosti. Smešten između priobalnih gradova Santa Eulalia i Es Canar, njegova lokacija pruža idealno okruženje za opuštajuće dane i živahne noći. Grad Ibica je udaljen 12 km od hotela, a do aerodroma se stiže za 30 minuta. Hotel nudi prevoz sa aerodroma u sjajnim belim Range Rover-ima.

15227_meibiza2_orig-1.jpg Smeštaj

Prostrane i osvetljene sobe i suite-ovi sa minimalističkim stilom sa balearskim živahnim dodirima su preplavljeni prirodnim svetlom i nude pogled na baštu ili plažu. Postoji pet različitih stilova suite-ova, od kojih SUITE ME ima preko 400 kvadratnih metara prostora sa privatnim bazenom i hidromasažnom kadom. Svi su opremljeni najnovijim tehnološkim pogodnostima i nekoliko specijalnih kompleta koje je dizajnirao ME Ibiza.

15243_meibiza18_orig-1.jpg Usluga

Kombinacija boho i šik stila može se videti u celom hotelu, posebno oko tri bazena. Infinity bazen, smešten na krovu, je VIP zona dostupna samo za odrasle. Na krovu se nalazi restoran sa zadivljujućim pogledom na ostrvo. Drugi restoran Salt & Sea služi mediteransku kuhinju. Vrhunski prostor za opuštanje, SkinC Spa se takođe nalazi na krovu, gde pogled, blagi ostrvski povetarac i raznovrsni tretmani čine magični deo vašeg odmora.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika