Six Senses Ibiza

Prvi održivi Six Senses hotel na Balearskim ostrvima ima sve bitne detalje Six Senses rizorta. Međutim, ovde su oni poboljšani i pažljivo pomešani u fantastično iskustvo, vraćajući duh umetničkog ostrva u igru.

Sixsenses ibiza Lokacija

Smešten na samo 35 minuta od aerodroma, rizort je ušuškan na mirnom i privatnom severnom delu ostrva. Six Senses Ibiza nudi slobodu putovanja bez prtljaga, koji se šalje unapred na odredište. Privatni transferi sa aerodroma mogu se organizovati na zahtev.

sixsenses ibiza1 Smeštaj

Six Senses Ibiza nudi 116 smeštajnih jedinica i 17 gradskih kuća na površini od 8 hektara, uključujući potpuno opremljene Suite-ove, Cave Suite-ove i gradske kuće, koje se uklapaju u konture netaknutog zaliva Xarraca. Svaka soba predstavlja lični mediteranski beg sa savremenim dekorom i lokalnim elementima, sa sofisticiranim, modernim pogodnostima.

six senses ibiza 2 Usluga

Međunarodno proslavljeni kuvar Eyal Shani donosi svoj inovativni i zabavni koncept HaSalona za svoju najnoviju postavku u Six Senses Ibiza. Farmers’ Market & The Orchard, neformalna celodnevna destinacija za ručavanje, gostima nudi primamljiv izbor prirodnih, lokalnih i održivih opcija. Živo i dinamično okruženje, Pharmacy Bar je otvoren tokom celog dana za osveženje i zabavu. Six Senses Spa nudi vrhunske tretmane na 1200 kvadratnih metara prostora posvećenog wellnessu. Six Senses Ibiza nudi širok spektar jedinstvenih iskustava kao što je podvodna meditacija.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika