Tagomago

Tagomago je jedno od najlepših privatnih ostrva na Mediteranu, koje se nalazi otprilike 900 metara od obale Ibice. Uživajte u apsolutnoj privatnosti i luksuzu na jednom od najprivilegovanijih mesta u Evropi.

4136_tagomago-8_orig-1.jpg Lokacija

Do ostrva se vrlo lako može doći čamcem ili helikopterom. Prometni kosmopolitski grad Ibica i međunarodni aerodrom udaljeni su samo nekoliko minuta automobilom od najbliže luke. Do prelepih plaža i tirkizne vode Formentere može se stići jahtom za manje od 30 minuta.

4139_tagomago-11_orig-1 Smeštaj

U centru privatnog ostrva Tagomago, pronađite luksuznu vilu sa 5 dvokrevetnih spavaćih soba, sve sa sopstvenim kupatilima, prostranim dnevnim boravkom i trpezarijom, kao i kompletnom profesionalnom kuhinjom. Sve sobe su moderne i sofisticirane. Čitavo imanje je okruženo veličanstveno prostranim terasama sa prekrasnim pogledom u svim pravcima. Veliki bazen od 18 x 11 kvadratnih metara poziva vas da uživate u suncu i opustite se. Za dalji užitak tu su hidromasažni bazen, parno kupatilo i sauna. Smeštaj za osoblje se nalazi u blizini.

4141_tagomago-13_orig-1.jpg Usluga

Ostrvo Tagomago nudi raznoliku paletu aktivnosti koja svima osigurava uživanje. Od trekinga i posmatranja ptica, do plivanja ili ronjenja. Na ostrvu postoji i izbor „igračaka“ koje garantuju adrenalin za odvažnije: jahta Mangusta, 2 čamca i sopstveni helikopter. Za samo 5 minuta stižete do džet-set ostrva Ibica koje nudi zabavu i restorane.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika