The Ibiza Twiins 4*

Za ljubitelje rajskih plaža, istorije ili gastronomije, elektronske muzike i beskrajnih noći, sportista ili ljubitelja prirode, Ibica nudi za svakog po nešto, a hotel Ibiza Twiins je jedinstveni hotel koji će vam omogućiti da iskusite sve što ostrvo može da pruži.

Twiins 158 Lokacija

Hotel se nalazi se na samoj obali mora i nudi idealne uslove za opuštajući odmor. Smešten je u mestu Playa d en Bossa, na samo 6 km od aerodroma i 2 km od centra grada.

Twiins 130 Smeštaj

Ovaj hotelski kompleks sa 4 zvezdice, koji se sastoji od dve zgrade bliznakinje Joy i Life, ima 495 elegantnih soba. Dok je Joy inspirisan veselom i uvek otvorenom prirodom ljudi sa Ibice, Life pokazuje šik i modernu ličnost koja stvara atmosferu punu šarma. U sredini obe kule je The Core: „srce“ Tviins-a i mesto gde se odvija život hotela. Opuštanje i odmaranje su ključ za uživanje u prijatnom boravku. Sobe će vas udaljiti od svakodnevnog stresa i obaviti vas savršenom atmosferom i komforom.

Twiins 64 Usluga

Glavni bazen i veliki deo hotelskih usluga su locirani u Core-u. Smešten na prelazu između dve zgrade i sa panoramskim pogledom na Playa d’en Bossa i Formenteru, The Core je zamišljen za potpuno uživanje gostiju, kao životni prostor koji se stalno transformiše, posebno kada sunce zađe. Iznenadićevas kada najmanje budete očekivali i kroz razne aktivnosti i iskustva će vam pokazati novi izgled Ibice. U restoranima ćete pronaći savršenu opciju za svaki trenutak, tradicionalna jela ili specijaliteti svetske kuhinje – na vama je da izaberete.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika