The Marker

Marker je najnoviji, luksuzni dizajnerski hotel u Dablinu, koji se nalazi na trgu Grand Canal u srcu najživopisnijeg novog poslovnog i kulturnog kvarta grada. Savršeno mesto za one koji žude za nekonvencionalnim, a ipak očekuju izuzetni standard.

1209_marker9_orig-1.jpg Lokacija

Centralna lokacija hotela znači da možete uživati u svim pogodnostima luksuznog hotela, ali nikada niste predaleko od najomiljenijih znamenitosti i atrakcija koje Dablin može da ponudi. Doživite uzbuđenje ragbi meča uživo na stadionu Aviva, vijugajte duž kanala i uronite u istorijski Dablin ili pogledajte ko svira u O2. Hotel je na samo 25 minuta od aerodroma u Dablinu i odlično je povezan sa svim glavnim sistemima javnog prevoza u Dablinu.

1204_marker4_orig-3.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi imaju zadivljujući pogled na Grand Canal trg, Docklands, planine Dablin i Wicklow i more. Svaka soba je dizajnirana da pruži vrhunski smeštaj. Paleta čiste bele posteljine i meke, prirodne teksture su u kontrastu sa predmetima živih boja. Nameštaj je pažljivo odabran radi estetike dizajna, ali i da bi se osiguralo da imate sve pogodnosti na dohvat ruke. Sve je uzeto u obzir, od radnih stolova, pametnih stonih lampi sa iPhone i iPad priključcima, do luksuznih toaletnih potrepština.

1207_marker7_orig-1.jpg Usluga

Ovde možete očekivati odličnu hranu, serviranu u opuštenom, luksuznom okruženju, uz besprekornu uslugu koja dolazi kao deo iskustva Marker-a. Arhitektura hotela se oslanja na prirodu irskog pejzaža, u kombinaciji sa elegantnom urbanom estetikom. Ovaj elementarni stil se prenosi od impresivnog koktel bara i taverne u prizemlju, preko jedinstvenih geometrijskih rasporeda soba i apartmana, do bašte na krovu sa pogledom na gradski pejzaž i prirodne lepote planina i mora.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika