The Westbury Hotel

Značajan i glamurozan, ovaj kultni objekat sa 5 zvezdica i član grupacije Leading Hotels of the World, prikazuje najbolje od međunarodnog i irskog dizajna.

1211_thew1_orig-3.jpg Lokacija

Smešten u neposrednoj blizini ulice Grafton u Dablinu, između Trinity koledža i St Stephen’s Green-a, hotel Westbury je na savršenoj lokaciji za istraživanje najotmenijeg i kulturnog kvarta grada. Dizajnerske prodavnice, kul kafići i tradicionalni barovi obiluju, dok su glavna pozorišta, muzeji i umetničke galerije Dablina na pešačkoj udaljenosti.

1220_thew12_orig-7.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi u Westbury-ju su prozračni, prostrani i preplavljeni prirodnim svetlom. Svaki enterijer je dizajniran da zavede čula, od irskih vunenih tepiha tkanih po meri, mekih George Smith stolica i raskošnih svilenih zavesa, do čiste, irske Lissadell posteljine i Blanc d’Ivoire prekrivača na izuzetno udobnim Sealey krevetima. Svaki komad nameštaja je poručen da odgovara dizajnu i ambijentu svake sobe, stvarajući pravi osećaj luksuznog doma.

1217_thew8_orig-3.jpg Usluga

Ovo je hotel nezaboravne kuhinje. Pod nadzorom Thomas Haughton-a, jednog od najboljih kuvara koji danas rade u Dablinu, svako jelo se pravi od najsvežijih, sezonskih proizvoda, kuvano do savršenstva i izvrsno predstavljeno. Opustite se u elegantnom okruženju Galerije i probajte popodnevni čaj u hotelu Westburi.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika