Powerscourt Hotel, Autograph Collection

Izvanredan luksuzni hotel sa pet zvezdica i smešten usred jednog od najslikovitijih i istorijskih imanja u zemlji, Powerscourt Hotel je rizort sa 200 soba koji prikazuje arhitekturu u paladijskom stilu i nudi gostima mnoštvo pogodnosti. Dva golf terena šampionskog kalibra, luksuzni spa centar od 30.000 kvadratnih stopa kompanije ESPA i karakterističan restoran su među prepoznatljivim atrakcijama ovog luksuznog hotela. Bilo da planirate senzacionalan spa vikend sa prijateljima, ili ste entuzijasta golfa, ili putujete poslovno, Powerscourt Hotel nudi jedinstvenu destinaciju sa 5 zvezdica.

1823_p_orig-7.jpg Lokacija

Powerscourt se nalazi usred jednog od najslikovitijih i istorijskih imanja u Irskoj. Smešten na pragu grada Dablina, na 404 hektara Powerscourt House and Gardens-a, mirna seoska lokacija resorta vuče svoje poreklo još iz 12. veka. Imanje je jedna od najčešće posećenih atrakcija u Irskoj i nalazi se pored živopisnog mesta Enniskerry. Ovo je predivno autentično irsko mesto i idealno je za šetnju do lokalnih kafića, barova, antikvarnica i butika. Iz Enniskerry-ja, posetioci mogu brzo da dođu u prestonicu radi vrhunske kupovine, svetski poznatih atrakcija ili ukusa irskog noćnog života.

1825_p2_orig-3.jpg Smeštaj

Powerscourt nudi 200 soba, uključujući 93 raskošna Dablinska suite-a. Sve sobe su raskošno opremljene i, sa prosečnom veličinom sobe od 700 kvadratnih stopa, neke su od najvećih hotelskih soba u Irskoj. Mnoge od ovih hotelskih soba imaju prozore od poda do plafona, panoramski pogled i terase. Karakteristike i pogodnosti soba uključuju posteljinu i jastuke sa potpisom Ritz-Carlton-a, mermernu kadu i originalne Ritz-Carlton toaletne potrepštine.

1828_p5_orig-3.jpg Usluga

Pobegnite u ESPA svet. Prepustite se svakom čulu uz spa iskustvo svetske klase. Opustite se i podmladite, uspostavite ravnotežu svih čula uz pakete ličnih i stručnih tretmana. Uživajte u izboru mnogih finih restorana dostupnih u Powerscourt-u. Gosti hotela mogu koristiti divni golf kompleks sa 36 rupa, smešten na prostranom imanju. Ovaj zapanjujući golf centar sastoji se od dva fantastična terena – istočnog i zapadnog.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika