Four Seasons Hotel Bosphorus

Duž Bosfora, u jednom od najmodernijih i najlepših kvartova Istanbula, pronađite bivšu otomansku palatu iz 19. veka pretvorenu u hotelsko utočište luksuza i udobnosti. Doživite retko viđenu stranu Istanbula, uz legendarnu uslugu Four Seasons koja će vam omogućiti da uživate u svakom trenutku svog luksuznog odmora u Istanbulu.

4611_fsi_orig-1.jpg Lokacija

Dobrodošli u hotel Four Seasons Hotel Bosphorus. Na evropskoj obali Bosfora – koja protiče kroz istoriju i srce Istanbula – Four Seasons daje svež i moderan duh palati iz 19. veka.

4616_fsi5_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka luksuzna hotelska soba u hotelu Four Seasons Bosphorus je svetao i prozračan primer šta se dešava kada se novo sretne sa starim, sa najboljim mogućim rezultatima. Luksuzni enterijer hotelskih soba se meša sa vekovima starim arhitektonskim detaljima, dok blagi morski povetarac ustupa mesto panoramskom pogledu na obalu, baštu i grad.

4612_fsi1_orig-1.jpg Usluga

Fitnes centar nudi razne mogućnosti vežbanja, takođe ima najnoviju kardiovaskularnu opremu, kao i širok izbor mašina za vežbanje. Sa pogledom na plavo-zelene vode Bosfora, otvoreni bazen nudi miran predah gde se možete opustiti daleko od gradske vreve. Ako ste gladni, kokteli i lagani zalogaji su dostupni samo nekoliko koraka dalje u Pool Grill-u. Spa dobija inspiraciju iz mističnosti i jedinstvenih kvaliteta hamama. Objekat od 22.605 kvadratnih stopa nudi 10 luksuznih soba za tretmane; parne sobe, saune, muški i ženski hamami i zatvoreni bazen koji oduzima dah. Izaberite restoran Aqua za uživanje u mediteranskoj kuhinji.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika