Four Seasons Hotel Istanbul At Sultanahmet

U drevnom gradu omeđenom mističnim vodama Zlatnog roga, Mramornog mora i Bosfora, pronađite 65 luksuznih soba i suite-ova smeštenih u vekovnom neoklasičnom zdanju nekadašnjeg turskog zatvora.

4621_four-seasons-sultanahmet-march-2008b_orig-1.jpg Lokacija

Hotel se nalazi u zgradi neoklasičnog stila koja je nekada bila zgrada zatvora, u jezgru ovog legendarnog grada, udaljen nekoliko koraka od najvažnijih znamenitosti Istanbula u Sultanahmetu. Putujte kroz vreme uz posete Aja Sofiji iz 6. veka, palati Topkapi iz 15. veka i Plavoj džamiji iz 17. veka, na samo pet minuta hoda od luksuznog hotela Sultanahmet u Starom gradu u Istanbulu.

4623_za-accommodation_orig-1.jpg Smeštaj

Sa 65 luksuznih soba i suite-ova okruženih uređenim dvorištem u kome pevaju ptice, a mirisna bašta sa začinskim biljem odiše primamljivim mirisom, Four Seasons Hotel Istanbul u Sultanahmetu pruža intimno mesto u srcu grada. Svaka luksuzna soba u Sultanahmetu je dizajnirana u skladu sa jedinstvenom arhitekturom zgrade, a pogodnosti su brojne, uključujući rashlađeni privatni bar, veliki plazma televizor, priključak za MP3 plejer i DVD i CD plejer. Sve hotelske sobe i luksuzni suite-ovi imaju internet pristup, a raskošno mermerno kupatilo uključuje duboku kadu i odvojen tuš – savršen način da stres u toku dana ostavite iza sebe.

4624_za-services_orig-1.jpg Usluga

Ekskluzivno za goste Four Seasons-a, u Health klubu su dostupni razni revitalizirajući tretmani masaže i najviši nivo personalizovane pažnje. Fitnes centar od 1.114 kvadratnih metara opremljen je nizom visokotehnološke kardiovaskularne opreme. Od domaćih vafla i svežeg soka od pomorandže na sunčanoj terasi restorana, do savršenih specijaliteta, u svaki obrok u Four Seasons hotelu je uložena kreativnost i pažnja na detalje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika