Hotel Raffles Istanbul

Svetionik iznad Bosfora, Raffles-ov najnoviji hotel je bezvremenska fuzija arhitekture, zanosnog luksuza, gastronomskih inovacija i kulturnog šika: oaza sa pogledom na najživopisniji i najuzbudljiviji grad na svetu. Ovde avanturisti gledaju kroz drevne arhitekture. Ovde se sastaju raskrsnice drevnih civilizacija. Ovde putnici nalaze svoj duhovni dom i odlaze odmorni, opušteni i revitalizovani. Pozivajući se na bezvremenski duh Raffles-a - neustrašiv, kosmopolitski i nadahnut - a ipak ispunjen prizorima, zvucima i ukusima savremenog Istanbula, ovo je mesto kakvo nijedno drugo na svetu; živahan, vitalan i zadivljujuće lep.

6573_raff_orig-1.jpg Lokacija

Uzdižući se iznad ove drevne i užurbane metropole, u zadivljujućem centru Zorlu, najnovija destinacija Raffles-a meša prirodne elemente sa arhitekturom u uzvišenoj kombinaciji drevnog i modernog. Ovde ćete pronaći neuporediv stil i najpoželjnije svetske luksuzne brendove. Raffles Istanbul je oaza za putnike i avanturiste, pisce i ljubavnike, pesnike i izvođače. Ovo bezvremensko, živopisno i magično čudo se smestilo u srcu novog Istanbula.

6565_r-istanbul-1_orig-3.jpg Smeštaj

Koristeći u potpunosti svoju poziciju na uzvišenju, Raffles Istanbul je izgrađen sa nameštenim privatnim terasama i balkonima kroz svoje 132 sobe i 49 suite-a, od kojih je svaki osvetljen prirodnim sunčevim zracima zahvaljujući prozorima od poda do plafona. Rasprostranjena po celom hotelu, posebno naručena umetnička dela savremenih turskih umetnika daju moderan ukus grada, istovremeno dajući priznanje njegovom bogatom umetničkom nasleđu. Gosti mogu da očekuju da će otkriti mešavinu predmeta, skulptura i umetničkih dela, kao i komade inspirisane lepotom vizantijskih dragulja.

6570_r-istanbul-6_orig-3.jpg Usluga

Sa 3.000 kvadratnih metara spa i wellness sadržaja, postoji dosta prostora za uživanje. Spa sadrži prostore za opuštanje za muškarce i žene sa saunama, parnim kupatilima, đakuzijima, tuševima i ledenim fontanama. Otvoreni bazen nudi zadivljujući panoramski pogled na grad, a i unutrašnji i otvoreni bazeni su okupani prirodnim svetlom. Kompletan paket sadržaja čine studio za jogu i pilates, personalni trening, Technogym® oprema i 2 frizerska salona. Španski kuvar Sergi Arola sa Michelin zvezdom vodi svoj samostalni restoran Arola koji služi katalonsku hranu, dok Rocca nudi mešavinu turske i mediteranske kuhinje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika