The Ritz-Carlton Istanbul

Putovanje do raskrsnice dva kontinenta, gde se Azija i Evropa spajaju duž obala prelepog Bosforskog moreuza. Ritz-Carlton Istanbul stoji u centru ovog fascinantnog grada sa oličenjem njegovog duha dobrodošlice i harmonične veze između Istoka i Zapada, prošlosti i sadašnjosti.

9629_rci1_orig-1.jpg Lokacija

Ritz-Carlton Istanbul se nalazi u srcu najprestižnije istanbulske četvrti Dolmabahce. Otprilike 30 minuta od međunarodnog aerodroma Ataturk u Istanbulu i pešačke udaljenosti od mnogih gradskih kulturnih atrakcija i dizajnerskih radnji.

9638_ritz-carlton-istanbul-1_orig-1.jpg Smeštaj

Luksuz preovladava u hotelu Ritz-Carlton Istanbul, koji ima ukupno 243 sobe sa pet zvezdica, uključujući 22 suite-a, 57 Club Level soba i Ritz-Carlton Suite. Uživajte u besprekornoj usluzi, zajedno sa pogodnostima kao što su perjani jastuci i raskošna posteljina. Turski stil i dekor u suite-ovima su vrhunac sofisticiranosti.

9645_ritz-istanbul-7_orig-1.jpg Usluga

Istražite istanbulski spa hotel sa pet zvezdica gde drevne vodene terapije turskog hamama inspirišu obnovu. Ritz-Carlton Spa ima devet soba za tretmane i meni luksuznih usluga: spa tretmani, sauna, đakuzi i zatvoreni bazen. Dodatno poboljšanje je vrhunski fitnes centar. Pripremite svoja čula za kulinarsko iskustvo kao nijedno drugo u restoranima Ritz-Carlton Istanbul. Bilo da više volite internacionalne specijalitete koji se služe uz laganu muziku koja svira u pozadini u Lobby Lounge-u, ili zadivljujući pogled na Bosfor dok uživate u stručno napravljenim koktelima i jelima u Bleu Lounge & Grill-u, restorani hotela su idealan izbor za nezaboravno iskustvo. Ako više volite tradicionalni restoran sa a la carte izborom, specijalitetima za večeru i nedeljnim brančom, posetite restoran Cintemani.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika