Chalet Zeno San Cassiano

Ovo su Dolomiti u svom najboljem luksuzu: Chalet Zeno je savršeno okruženje za najprobirljivije putnike koji traže najsofisticiraniji i najdiskretniji ambijent. Cenjena italijanska arhitektonska firma Vudafieri Saverino Partners dizajnirala je novi dodatak imanju koji odražava lokalno nasleđe sa savremenim, ali toplim stilom.

6523_zeno-1_orig-1.jpg Lokacija

Dolomiti se nalaze u južnim Alpima na severu Italije. Skijalište je poznato kao Dolomiti Superski i sastoji se od 460 žičara i 760 milja ski staza. Chalet Zeno, kao dodatak Rosa Alpina Hotel & Spa, nalazi se u mestu San Cassiano na 1535m nadmorske visini u dolini Alta Badia. Osim spusta, ovo područje nudi i neke od najlepših okruženja za one koji uživaju u cross country skijanju, izletima sa planinskim vodičima, planinarenju na ledu ili jednostavno sankanju.

6530_-dsc9340_orig-1.jpg Smeštaj

Dizajniran i opremljen u savremenom stilu, smeštaj podražava lokalno nasleđe i okolinu. Nudi nezavisnost i privatnost, uz sve prednosti hotelske usluge. Zeno ima prostrani dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom; veliki apartman sa fantastičnim pogledom na planine, sa luksuznim mermernim kupatilom sa parnim tušem i prostranom spavaćom sobom sa pogledom na Piz Sorega, kaminom, ogromnim prozorom koji gleda na privatni vrt sa đakuzijem; zatim još jedan apartman i deluks sobu, sve sa sopstvenim kupatilima i balkonom.

6519_ar-2_orig-1.jpg Usluga

Chalet Zeno je direktno povezan sa hotelom Rosa Alpina pružajući gostima privatnost, ali i direktan pristup svim hotelskim uslugama uključujući bazen, teretanu, spa centar, uslugu prevoza, ski sobu i restorane. Od dobrodošlice sa šampanjcem do svakodnevnog doručka, popodnevnog čaja i besplatnog korišćenja spa centra, gosti su detaljno zbrinuti. Spa nudi čitav niz luksuznih tretmana, upotpunjen velikim wellness centrom koji uključuje zatvoreni bazen, saunu, hamam i hidromasažnu kadu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika