Ferari tura

Ferari tura nudi jedinstveno iskustvo luksuznog putovanja, novo i uzbudljivo putovanje kroz Italiju za volanom najnovijeg Ferarija. Sa vašim ličnim Ferari vodičem, doživećete putovanje koje je kreirano i dizajnirano posebno za vas. Pejzaž koji oduzima dah, divna hrana i ljudi sa zaraznom strašću za životom, teško je zamisliti zemlju koja može više da ponudi. Predstavljamo vam 4-dnevnu Ferari turu u nastavku, a sve ture su dostupne u paketima od 1 do 8 dana i mogu se prilagoditi vašim zahtevima.

Itinerer
DAN 1: DOBRODOŠLI U FIRENCU, KOLEVKU RENESANSE

Na međunarodnom aerodromu u Firenci, sačekaće vas limuzina i dovesti do hotela Four Seasons Firenze. Slobodno vreme za kupovinu ili obilazak Firence sa vodičem. Večera u Firenci – Predlozi restorana: enoteka Pinchiorri (3 Michelin zvezdice)

DAN 2: OTKRIVANJE REGIONA CHIANTI FERARIJEM

Ruta: Firenca – San Gimignano – Siena – San Casciano dei Bagni.
Sastanak sa vodičem u hotelu. Vodič, koji je stručni vozač Ferarija, uvešće goste u svet Ferarija. Odlazak Ferarijem ka San Gimignano-u. Vožnja duž puta Chiantigiana, koji prolazi pored Greve, Castellina i Barberino Val d’Elsa. Zaustavite se u San Gimignano-u na kafi u hotelu Relais La Collegiata. Obilazak se nastavlja u pravcu Siene, gde ćete se zaustaviti da biste posetili grad. Ručak u Sieni – Predlog restorana: Al mangia, koji se nalazi na Piazza del Campo.
Polazak Ferarija na 2. deo ture prema veličanstvenoj Val d’Orcia. Večera u San Casciano dei Bagni – Restoran: Ferdinando I u hotelu Fonteverde. Noćenje u hotelu Fonteverde Tuscan Resort & Spa (San Casciano dei Bagni, Siena).

DAN 3: NASTAVAK FERARI DOŽIVLJAJA U VAL D’ORCIA

Ruta: San Casciano dei Bagni – Bagno Vignoni – Pienza – Firenca.
Polazak Ferarijem – uživajte u spektakularnoj panorami koju nudi ova divna toskanska dolina, poznata širom sveta po svojim prostranim vinogradima. Prvo zaustavljanje u Bagno Vignoni, čija je karakteristika, pored termalnih voda, autentični izgled. Druga stanica je Pienza, rodno mesto Pape Pija II, koje se nalazi visoko na padini brda. Ručak u Pienza-i – predlog restorana: La Terrazza del Chiostro. Polazak Ferarijem nazad do Firence: na putu Montepulciano i Arezzo. Dolazak u Firencu i check-in u Villa La Massa.
Večera u Firenci – predlozi restorana: enoteka Pinchiorri (3 Michelin zvezdice), Borgo San Jacopo.
Noćenje u hotelu Savoy 5* (Firenca).

DAN 4: ARRIVEDERCI ITALIA!

Slobodno vreme za kupovinu ili za opuštanje. Privatni transfer do međunarodnog aerodroma Firenca za povratni let.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika