Hotel La Palma Capri - Oetker Collection

Prvi hotel na Kapriju, koji datira iz 1822. godine, oživljava kultnu ostrvsku "dolce vita" filozofiju. Hotel La Palma je redizajnirana inkarnacija originalnog hotela Capri, koji je dugo bio domaćin renomiranih umetnika, pesnika, pisaca i muzičara širom sveta.

19794_22165759rr8-cover-2000x1332-1_orig-1.jpg Lokacija

Hotel se nalazi u srcu Kaprija, odmah iza ugla čuvenog Piazza Umberto I – poznatog i kao Piazzetta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom u Napulju, udaljen oko 10 km od gradske luke. U Anakapriju postoji i heliodrom, a drugi aerodromi u blizini su Ravello (20 minuta) i Rim (70 minuta).

Hotel La Palma Kapri2 Smeštaj

Zamišljen kao elegantno mediteransko utočište na legendarnom italijanskom ostrvu, hotel ima 50 soba, uključujući 18 suite-ova, od kojih svaki ima sopstveni balkon ili terasu, sa enterijerom nagrađivanog maestra dizajna, Francis Sultana. Francis je dizajnirao hotel, uključivši freske Roberto Ruspolija, umetnička dela Luise Lambri i ručno rađeni nameštaj od ratana od Bonacina.

Hotel La Palma Kapri7 Usluga

Doživite pravi gurmanski užitak na italijanski način u Gennaro’s  restoranu, baru i terasi, pod kulinarskim vođstvom šefa kuhinje Gennaro Esposito-a. Gennaro je vodio sopstveni restoran sa dve Michelin zvezdice, Torre del Saracino poslednje 23 godine. Jednostavnim korakom unazad, u Kapri iz 1950-ih, Gennaro’s restoran prihvata bezvremensku romantiku ostrva, služeći nepretencioznu, autentičnu italijansku kuhinju. „Bianca“ je glamurozni novonastali restoran i bar na krovu,  sa spektakularnim pogledom na more i Kapri. Legendarni noćni klub La Taverna Anema e Core, poznato noćno mesto koje posećuju poznate ličnosti, nalazi se u istim prostorijama. Kratkom vožnjom do južne obale Kaprija, otkrićete elegantan, ali užurban La Palma Beach Club u marini Piccola, domu najpoznatijih plaža i restorana na ostrvu. Možete se opustiti u hotelskom bazenu ili uživati u dolce vita tretmanu u hotelskom spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika