Capri Palace Jumeirah

Capri Palace Jumeirah je hotel prefinjene elegancije koji sa lukovima, svodovima i stubovima podseća na drevnu napuljsku palatu iz 1700-ih. Beli nameštaj dominira čitavom okolinom naglašavajući arhitektonske forme inspirisane Mediteranom i predstavlja ambijent za fini izbor savremene umetnosti, istinski zaštitni znak ovog mesta.

capri palace jumeirah 11 Lokacija

Glamurozni Kapri je visoko ocenjen kod džet-seta od dana kada je Jacqueline Onassis letovala ovde. Scena žurki je usredsređena na grad Kapri, ali putnici sa strašću za smirenijom stranom ostrva traže divan Anacapri, dom hotela i spa centra Capri Palace Jumeirah. Rizort je samo nekoliko koraka udaljen od malog i šarmantnog centra Anacapri, autentičnog mesta, gde možete da se divite predivnoj panorami mora i Napuljskog zaliva. Najbliži aerodrom je Napulj.

capri palace jumeirah 12 Smeštaj

Hotel ima 65 soba, 12 suite-a i Penthouse Paltrow sa privatnim bazenom i krovnom baštom. Suite-ovi, od kojih 4 sa privatnim bazenom i baštom, elegantno su opremljeni u savremenom stilu i pažnja je posvećena svakom detalju. Neki od njih su omaž filmskim zvezdama koje se smatraju modnim ikonama kao što su Paltrow, Monroe, Callas, Adjani i Hepburn. Ostali suite-ovi su posvećeni velikim umetnicima kao što su Mondrian, Miro, Kandinski, Magritte i Warhol. Većina soba i suite-ova uživa u prelepom pogledu na more i Napuljski zaliv, druge gledaju na zeleno brdo Monte Solaro, najvišu panoramsku tačku ostrva. Sve sobe imaju telefon, satelitsku televiziju sa svim satelitskim kanalima, Samsung tablet, klimu, sef i mini-bar. Wi-Fi je dostupan besplatno.

capri palace jumeirah 13 Usluga

Spa centar Capri Beauty Farm uključuje stručnost više od 30 lekara, terapeuta, kozmetičara, dijetetičara i kuvara. Restorani hotela nastavljaju davno uspostavljenu porodičnu tradiciju prave i mediteranske hrane, domaćeg hleba, testenina i deserta. Među restoranima su „L’Olivo“, „Il Riccio“ i „Ragu Bistrot“, kao i Artist Bar i vinski podrum „La Dolce Vite“ sa impresivnom vinskom kartom od više od hiljadu etiketa. „L’Olivo“, koji je nagrađen sa dve Michelin-ove zvezdice, kompletno je opremljen materijalima (kašmir, pamuk i vuna) ekskluzivno dizajniranim za Capri Palace Jumeirah od strane Loro Piana, veoma poznatog italijanskog brenda. The Beach Klub i restoran „Il Riccio“, na dva koraka od čuvene Plave pećine, nedavno je nagrađen jednom Michelin zvezdom.

Travel House savet

Iznajmite jedan od dva hotelska 15-metarska motorna čamca Baia ili jahtu od 20 metara da istražite vode Amalfija.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika