Capri Tiberio Palace

Veličanstveni dizajn enterijera Capri Tiberio Palace savršeno se uklapa u stilski ambijent ostrva Kapri. Neka vas vodi šik vibracija ostrva.

14164_capritiberiopalace_orig-1.jpg Lokacija

Lokacija Capri Tiberio Palace-a je odlična za obilazak svih atrakcija ostrva. Piazzetta, glavni trg ostrva, se nalazi na kratkoj šetnji od hotela. Ostrvo Kapri udaljeno je oko 40 minuta vožnje hidrogliserom od luke u Napulju. Po dolasku na napuljski aerodrom Capodichino, hotel može da organizuje prevoz hidrogliserom, taksijem ili žičarom do glavnog trga Kaprija.

14160_capritiberiopalace82_orig-3.jpg Smeštaj

Sofisticiran i eklektičan dizajn enterijera Giampiero Panepinto-a predstavlja glamur i luksuz na Mediteranu. Kada uđete u jednu od 32 sobe i 14 suite-ova, osetićete nezaboravnu atmosferu ostrvskog života. Prelepa kombinacija modernih i antikvarnih detalja u svakoj sobi i u celom hotelu, čini Capri Tiberio Palace omiljenim mestom svih džet-setera.

14166_capritiberiopalace19_orig-1.jpg Usluga

Capri Tiberio Palace je poznat po svojoj vrhunskoj usluzi. Restoran Terrazza Tiberio služi tradicionalnu mediteransku kuhinju i razna košer jela uz bogatu vinsku kartu. Uživajte u magičnim zalascima sunca na Kapriju u elegantnom Jacky baru i ambijentu nalik kubanskom, uz odlične koktele i muziku sa velikog belog klavira. Za opuštanje izaberite jedan od tretmana iz Tiberio SPA, ili uživajte pored zagrejanog unutrašnjeg i otvorenog bazena uz knjigu iz hotelske biblioteke Taschen.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika