Mandarin Oriental, Lago di Como

Mandarin Oriental, Lago di Como je utočište mira, smešteno na sunčanim, šumskim obalama jezera Komo.

14628_castadiva2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na jedinstvenoj ekološkoj obali jezera Komo, hotel je udaljen 57 km od međunarodnog aerodroma Milan Malpensa. Rizort se nalazi u Blevio-u, jednom od najlepših mesta u koje ćete stići brodom, pristajajući u pećini u stenovitom temelju ispod hotela. Okružen lepotom i mirom najromantičnijeg italijanskog jezera, Mandarin Oriental Lago di Como se nalazi na 15 minuta vožnje od centra grada.

14655_castadivamala1_orig-1.jpg Smeštaj

Uronjen u vekovima star botanički park na istočnoj obali jezera Komo, Mandarin Oriental, Lago di Como nudi 75 soba, suite-ova i privatnih vila smeštenih u devet zgrada, omogućavajući više privatnosti. Balansirajući italijansku eleganciju i udobnost, sobe su ukrašene klasičnim materijalima i imaju nežne zemljane nijanse koje daju lagan i letnji osećaj.

14633_castadiva7_orig-1.jpg Usluga

U idiličnom pogledu na jezero možete uživati iz restorana u rizortu, koji uključuju gurmanski restoran L˜ARIA, CO.MO Bar & Bistrot i Pool Bar pored plutajućeg bazena na jezeru. Spa centar u Mandarin Oriental, Lago di Como je najveći na jezeru, sa dva privatna spa apartmana, dve sobe za tretmane, kozmetičkim studiom, Technogym fitnes centrom i prostorom za holistički doživljaj.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika