Four Seasons Milano

Four Seasons Milano je savremeni hotel, otvoren nakon restauracije manastira iz petnaestog veka, koji doprinosi eleganciji Milana.

13235_fscsmilano_orig-1.jpg Lokacija

Four Seasons Milano ima lokaciju u centru grada, u jednom od istorijskih delova. Okružen je milanskim kućama mode i na samo nekoliko koraka od finansijske četvrti i opere Scalla. Udaljen je oko 25 minuta od aerodroma Linate i sat vremena od aerodroma Malpensa.

13236_mil-615-aspect16x9_orig-1.jpg Smeštaj

Gradska elegancija se ogleda u izuzetnim detaljima enterijera Four Seasons Milano hotela. Zadržava mnoge originalne detalje italijanske renesanse, uključujući freske, stubove, zasvođene plafone i ovalno spiralno stepenište. Svaka soba je jedinstven odraz savremenog italijanskog dizajna, sa tkaninama Fortuny, posteljinom Frette, tkanim tepisima i ručno rađenim drvenim ormarićima. Pored luksuzne duboke kade i prostranog umivaonika, zagrejani mermerni podovi daju dodatnu udobnost kupatilima.

13215_fourseasonsmilano7_orig-1.jpg Usluga

Four Seasons Milano je osnova za poznavaoce savremene italijanske mode. Gucci, Fendi, Prada, Armani – svi su izloženi duž Via Gesu, direktno ispred ulaza u hotel. Izbegnite energiju Milana i uronite u hotelski urbani spa centar koji je dizajnirala proslavljena dizajnerka Patricia Urquiola. Osim opuštanja, možete isprobati razne specijalitete u restoranima La Veranda i Il Foier, elegantnom salonu sa originalnim crtežima Filipa Peronija, zvaničnog scenografa za Scallu iz 1800-ih.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika