Armani Hotel Milan

Armani stil i filozofija definišu svaki detalj od 95 soba i suite-ova. Svaki element je lično dizajnirao Giorgio Armani i izabran je zbog skulpturalnih, estetskih i senzualnih kvaliteta.

1620_am1_orig-1.jpg Lokacija

Armani Hotel Milano se nalazi u prestižnoj zgradi Manzoni 31 u Milanu, u svetski poznatom kvartu mode „Quadrilatero Della Moda“. Udaljen je samo nekoliko minuta od luksuznih šoping ulica Via Montenapoleone i Via della Spiga.

1622_am3_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe oličavaju obeležja brenda Armani: eleganciju, udobnost i sofisticiranost, i pružaju pogodnosti koje su posebno skrojene za najveću udobnost gostiju.

1621_am2_orig-1.jpg Usluga

Spa nudi individualne tretmane, parna kupatila i saune, kao i veličanstveni bazen za opuštanje. Terapije Armani Spa su dizajnirane da neguju i okrepljuju. Svaki gost dobija ličnu konsultaciju od Spa profesionalca kako bi dobio potpuno prilagođen program za pružanje jedinstvenog iskustva.

Travel House savet

Najbolji pogled u hotelu pruža se iz spa centra sa staklenim okvirom na poslednjem spratu. Uz tretman na zalasku sunca možete da gledate kako se gradski krovovi od terakote pretvaraju u zlatnu boju.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika