Osteria Francescana

Tradicija i modernost se sudaraju na spektakularan način u restoranu Osteria Francescana.

3672_osteria-francescana-2_orig-1.jpg Restoran

Dvanaest stolova u srcu Modene pričaju priču o tradiciji u evoluciji. Uprkos svom neformalnom zvučnom imenu, Osteria Francescana je sve samo ne to. Široko prepoznat kao jedan od najboljih svetskih restorana, Osteria Francescana sa tri Mišelinove zvezdice je pozadina Boturine inovativne, najsavremenije kuhinje.

3676_osteria-francescana-3_orig-1.jpg Hrana

Jela kuvara Massimo Bottura-e pričaju priče i izražavaju emocije, duhovita su, razigrana i veoma privlačna za jelo. Gosti mogu da biraju između A La Carte menija ili tri menija za degustaciju: meni Tradicija odaje počast Emiliji Romanji u sastojcima i tradiciji, dok meni Klasici uključuje najbolja jela od restorana Osteria Francescana koja se ažuriraju i revidiraju na osnovu najboljih jela iz te godine. Meni Senzacije uključuje sezonska jela iz eksperimentalne kuhinje i stalno se razvija.

3674_osteria-francescana-8_orig-1.jpg Kuvar

Massimo Bottura je ključna figura među novom generacijom italijanskih kuvara. Često opisuje svoju kuhinju kao tradicionalnu, ali Botturina hrana ne samo da kombinuje tehnike kuvanja sa najboljim lokalnim sastojcima, već i sa njegovim najdubljim razmišljanjima o kulturi, muzici, umetnosti i filozofiji.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika