Caruso, A Belmond Hotel

Ukoliko tražite deo raja na zemlji, ne tražite dalje. Kombinacijom privatnosti, stila, lokacije i izvanrednog tima koji neumorno radi iza kulisa, Belmond Hotel Caruso poseduje sve.

14817_belmond-hotel-caruso-amalfi-coastmala1_orig-1.jpg Lokacija

Belmond Hotel Caruso zauzima najvišu tačku Ravello litice, nalazi se na 65 km (60 minuta) vožnje od međunarodnog aerodroma u Napulju i samo 7 km od centra grada Amalfija. Uske uličice, stepenice i bele kuće koje stoje naspram katedrale Saint Andrew, će vam reći nešto više o istoriji starog Amalfija i crkve. Takođe, ako želite da istražite obalu Amalfi, možete to učiniti tako što ćete otići na izlet brodom do Pozitana ili istražiti Pompeju.

14813_belmond-hotel-caruso-amalfi-coast1_orig-1.jpg Smeštaj

Ova prelepa, razuđena palata koja potiče iz 11. veka, nudi udobnost i besprekornu uslugu. Hotel Caruso obuhvata elegantnih 50 soba i suite-ova, opremljenih u klasičnom napuljskom stilu sa jedinstvenim detaljima kao što su šareni popločani podovi, svodovi ili prostrane terase. Udobna mermerna kupatila imaju i tuševe i kade, kao i proizvode brendova Bulgari, Penhaligon’s i Molton Brown. Svaka soba sa svojim jedinstvenim stilom ima predivan pogled, bilo da gleda na Sredozemno more ili na privatni vrt.

14819_belmond-hotel-caruso-amalfi-coastmala21_orig-1.jpg Usluga

Hotelski restoran Belvedere nudi savršene zalogaje, sačinjene od ukusa i mirisa obale Amalfi. Infinity bazen hotela Belmond Caruso se često navodi kao jedan od najboljih hotelskih bazena na svetu. Postoji čitav niz kardio opreme i mašina u fitnes centru hotela, a sve su postavljene ispred panoramskog prozora kako biste uživali u prekrasnom pogledu dok vežbate. Za one željne istraživanja, tu je besplatan izlet brodom ili prevoz od Amalfija do Pozitana, gde možete istraživati glamurozne obale koje su vekovima privlačile bogate i slavne.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika