Santa Caterina Hotel

Vila iz kasnog 19. veka uronjena u prelepe pejzaže obale Amalfi, elegantna primorska rezidencija okružena plavetnilom mediteranskog mora i neba, raskošnom bugenvilijom i maslinjacima i voćnjacima. Ovo je hotel Santa Caterina u Amalfiju, posebno mesto za iskustvo najboljeg italijanskog gostoprimstva.

santa caterina 1 Lokacija

Smešten na uzvišenju sa pogledom na Sredozemno more, Hotel Santa Caterina se nalazi na zadivljujućoj lokaciji na obali Amalfija, na pešačkoj udaljenosti od šarmantnog centra Amalfija. Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica ima prelepo uređene terase, blizu je živopisne stenovite plaže i ima nenadmašni panoramski pogled na okolna područja.

santa caterina Smeštaj

Otvoren 1904. godine kao skromna kuća za goste, hotel Santa Caterina se od tada transformisao u jedan od najstarijih grand hotela na obali Amalfi. Klasični italijanski enterijeri i mediteranska arhitektura: sve sobe hotela Santa Caterina su prostrane i ispunjene svetlom, sa mermernim kupatilima sa mesinganim elementima i balkonima sa pogledom na more Amalfija ili bašte. Liftovi ugrađeni u stene vode goste do privatnog kluba na plaži sa velikim bazenom sa slanom vodom.

santa caterina 2 Usluga

Nudeći vrhunski luksuz i opuštanje, hotel ima spa centar sa uslugama masaže, saunom i turskim kupatilom. Dodatni sadržaji uključuju kozmetički salon, bazen sa morskom vodom sa terasom za sunčanje i salu za fitnes. Mogućnosti za ručavanje uključuju elegantni restoran Santa Caterina, koji nudi mediteranske specijalitete za ručak i večeru, i sezonski Al Mare, koji služi sveže morske plodove. Elegantan bar La Terrazza ima panoramski pogled i širok izbor koktela. Dobro snabdeven vinski podrum hotela Santa Caterina oduševiće ljubitelje vina svojim odličnim izborom svih najcenjenijih regionalnih, italijanskih i međunarodnih vina.

Travel House savet

Za nezaboravno spa iskustvo, rezervišite jednu od odličnih masaža sa melisom i eteričnim uljima napravljenim od lokalnih biljaka.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika